Claramunt Quintana


Som un estudi d’arquitectura i disseny creat per Sílvia Claramunt i Jesús Quintana l’any 2018.
Treballem per millorar la vida de les persones a través dels entorns on habiten. Desenvolupem el nostre ofici des d’una vessant artesanal i tècnica, on l’honestedat, la sinceritat, l’autenticitat i la senzillesa són els valors que ens guien. Investiguem sobre els sistemes d’habitar on la persona és l’element central. Proposem espais amables, sostenibles, confortables i saludables, que puguin ser viscuts d’una manera natural. Integrem l’usuari en el procés de disseny i l’acompanyem fins a fer realitat el projecte.Silvia Claramunt


Dissenyadora d’interiors per l’Elisava | Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Cursa el Màster en Administració i Direcció d’Empreses a l’Universitat Central de Catalunya. Cofunda l’estudi Claramunt Quintana, amb Jesús Quintana, el 2018.

www.silviaclaramunt.comJesús Quintana


Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona amb qualificació de matrícula d’honor. Cursa l’MBArch amb doble especialitzat, en Projecte, Procés i Programació i en Restauració i Rehabilitació d’Arquitectura. Va ser assistent docent a la càtedra d’Habitatge i Ciutat, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona entre el 2015 i 2019. Ha col·laborat a l’estudi Josep Ferrando Architecture i a l’estudi Carles Enrich. Cofunda l’estudi Claramunt Quintana, amb Silvia Claramunt, el 2018.

www.behance.com/jesusquintana
Mark
Mark