Claramunt Quintana


Estudi d’arquitectura i disseny d’interiors creat el 2018 per Silvia Claramunt i Jesús Quintana. Treballem per a crear habitatges confortables. Estem centrats en el disseny d’habitatges, d’obra nova i rehabilitació. Tenim especial interès en les diferents formes d’habitar de cada persona.Silvia Claramunt


Dissenyadora d’interiors per l’Elisava | Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Cursa el Màster en Administració i Direcció d’Empreses a l’Universitat Central de Catalunya. Cofunda l’estudi Claramunt Quintana, amb Jesús Quintana, el 2018.

www.silviaclaramunt.comJesús Quintana


Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona amb qualificació de matrícula d’honor. Cursa l’MBArch amb doble especialitzat, en Projecte, Procés i Programació i en Restauració i Rehabilitació d’Arquitectura. Va ser assistent docent a la càtedra d’Habitatge i Ciutat, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona entre el 2015 i 2019. Ha col·laborat a l’estudi Josep Ferrando Architecture i a l’estudi Carles Enrich. Cofunda l’estudi Claramunt Quintana, amb Silvia Claramunt, el 2018.

www.behance.com/jesusquintana
Mark